Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scenariu horror pentru Dinamo, dacă Negoiţă nu va găsi urgent un cumpărător!

Scenariu horror pentru Dinamo, dacă Negoiţă nu va găsi urgent un cumpărător!

Fotbal intern

Comentarii

Ionuţ Negoiţă e tot mai hotărât să vândă acţiunile deţinute la Dinamo.

Constantin Anghelache, fostul preşedinte al roş-albilor, a vorbit despre parcursul clubului cu Negoiţă patron.

"E o decizie la care domnia sa a ajuns la mai bine de 4 ani şi jumătate de când a preluat campionatul. Datoria clubului era normă când a preluat clubul. A făcut eforturi şi a redus datoriile, apelând şi la insolvenţă. A reuşit în timp record pentru a salva clubul.

Domnul Negoiţă a cheltuit cât a fost nevoie şi s-a văzut. Un om care cheltuieşte şi nu mai are satifacţie îşi face o analiză. Rezultatele echipei sunt mai mult decât modeste.

Domnul Negoiţă a trecut printr-o perioadă cu datorii foarte mari. Dar nici n-a avut potenţialul pe care îl are domnul Becali şi a fost nevoit să mai şi vândă jucători. Aşa că n-a reuşit să consolideze o echipă puternică", a declarat Anghelache la Telekom Sport.

Fostul oficial al "câinilor" a explicat ce se va întâmpla dacă Negoiţă nu va găsi un cumpărător:

"Eu cred că cineva va cumpăra acest club. Nu doar că domnul Negoiţă s-a limitat la aceşti 4 milioane de euro... Eu cred că se vor găsi o sumedenie de persoane care vor dori să se implice. Dar dacă nimeni nu va cumpăra clubul şi domnul Badea nu va dori să revină ca acţionar, se va organiza o licitaţie pentru acţiuni. Şi în această situaţie, se va face un caiet de sarcini şi vom vedea atunci la ce sumă va fi evaluat clubul. Suma la care va fi evaluat clubul va fi de peste 14 milioane de euro".

Afla mai multe despre: ionuţ negoiţădinamoactiuniconstantin anghelache 

viewscnt
Articole similare