Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimb între granzi! Mourinho vrea un star de la o rivală şi oferă 40 de milioane de lire plus un jucător

Schimb între granzi! Mourinho vrea un star de la o rivală şi oferă 40 de milioane de lire plus un jucător

Premier League

Comentarii

Internaţionalul englez Danny Rose ar putea ajunge în această iarnă la Manchester United, acolo unde e dorit de Jose Mourinho, anunţă presa din Albion.

Conform Daily Mirror, fundaşul lui Tottenham ar putea ajunge pe Old Trafford, într-o afacere de 40 de milioane de lire sterline, plus un jucător oferit la schimb.

Mourinho e nemulţumit de soluţiile avute pentru postrul de fundaş stânga şi vede în Rose o opţiune excelentă, fiind dispus să-l ofere în schimb pe Luke Shaw, care a lucrat cu tehnicianul lui Tottenham, Mauricio Pochettino, în perioada în care evolua la Southampton.

În vârstă de 22 de ani, Shaw evoluează tot pe postul de fundaş stânga, însă cariera sa la United pare să fi intrat în impas. Scos din joc de mai multe accidentări, Shaw a fost criticat public de Mourinho pentru modul în care se prezintă la antrenamente şi e greu de crezut că va mai primi foarte multe şanse la United.



De cealaltă parte, Danny Rose (27 de ani) este şi el revenit după o accidentare care l-a ţinut mai multe luni departe de gazon. Este însă titluarul postului de fundaş stânga al naţionalei Angliei şi unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai lui Tottenham.
 

Afla mai multe despre: mourinhotransferdannny rose 

viewscnt
Articole similare