Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare de plan la naţională! Un jucător important ar putea rămâne la tineret: "M-am grăbit cu declaraţiile"

Schimbare de plan la naţională! Un jucător important ar putea rămâne la tineret: "M-am grăbit cu declaraţiile"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Daniel Isăilă a declarat că este posibil ca mijlocaşul Răzvan Marin să rămână la naţionala de tineret şi pentru meciul cu Ţara Galilor. Vineri, Isăilă afirmase că jucătorul de la Standard Liege se va întoarce la echipa de seniori, unde a fost convocat iniţial.

"M-am grăbit cu declaraţiile după meciul de ieri. Am crezut şi aşa am convenit iniţial cu Cosmin. Încă nu am vorbit cu Cosmin, vom vedea. El îşi doreşte în continuare să rămână, se simte foarte bine aici. El a făcut o partidă fantastică. Cine nu-şi doreşte să aibă jucători de valoarea lui? Să vedem şi situaţia celor doi accidentaţi. Încercăm să facă antrenament, să vedem cum se simt şi dacă pot evolua. Vom vedea ce decizie vom lua", a declarat Isăilă, la Pro X.

Mijlocaşul va reveni în cantonamentul naţionalei mari, iar în cursul acestei zile, se va decide dacă va fi nevoie să plece cu naţionala de tineret în Ţara Galilor, sau va rămâne în lot pentru amicalul cu Olanda.

Răzvan Marin a fost convocat de selecţionerul Cosmin Contra la prima reprezentativă, pentru meciurile amicale cu Turcia şi Olanda, însă jucătorul a trecut la naţionala de tineret, după accidentările lui Dulca şi Nedelcu.

Marin a jucat tot meciul pe care România l-a remizat, vineri, la Ovidiu, scor 1-1 (0-1), cu naţionala similară a Portugaliei, în grupa a opta a preliminariilor Campionatului European din 2019. Tricolorii "mici" vor disputa următoarea partidă oficială marţi, de la ora 20.00, în deplasare, la Bangor, cu Ţara Galilor.

Afla mai multe despre: daniel isăilărăzvan marintara galilorcontra 

viewscnt
Articole similare