Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbări majore în WTA. Ce o aşteaptă pe Simona Halep în următorii ani!

Schimbări majore în WTA. Ce o aşteaptă pe Simona Halep în următorii ani!

Tenis

Comentarii

Tenisul feminin ar putea să sufere schimbări majore în anii ce vor urma. Steve Simon, directorul executiv al WTA, vrea ca meciurile de tenis să dureze exact cât un meci de fotbal, 90 de minute!

"Un meci de 90 de minute ne permite să avem programe pentru transmisiunile tv şi pentru fanii care vin. De exemplu, joi am avut un meci care a început la ora 19:30, dar care nu s-a terminat până la ora 23:00.

Oamenii nu mai alocă de la trei la cinci ore pentru a privi ceva, vor să fie într-o perioadă mai concisă de timp şi trebuie să recunoaştem asta pentru viitor. Dacă jucătoarele vor juca meciuri de 90 de minute în loc de trei ore, vor fi mai sănătoare - ceea ce înseamnă că vor avea mai multă calitate în joc. Aşa trebuie să privim lucrurile.

Am văzut multe alte sporturi care au făcut schimbări semnificative în ce priveşte formatul şi au avut succes. Trebuie să luăm în calcul aceste lucruri pentru următorii 10 ani", a spus Simon pentru publicaţia Today Online.

Schimbările ar putea avea loc începând cu anul 2022, iar meciurile, cum a fost finala Roland Garros din 2014, Halep - Şarapova, care a durat trei ore, nu vor mai avea loc!

Afla mai multe despre: simona halepwtaschimbari 

viewscnt
Articole similare