Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbări radicale la CFR Cluj! Mureşan a anunţat ce jucători va aduce şi a lămurit posibilul transfer al lui Nemec

Schimbări radicale la CFR Cluj! Mureşan a anunţat ce jucători va aduce şi a lămurit posibilul transfer al lui Nemec

Fotbal intern

Comentarii

Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la CFR Cluj, a comfirmat transferurile lui Valentin Costache şi Sebastian Mailat şi a anunţat că sunt şanse mici ca Nemec să ajungă în Gruia.

"I-am transferat pe Costache, de la Dinamo, şi pe Mailat. Chiar azi am făcut actele cu Mailat şi e jucătorul nostru. Am semnat pe 4 ani.

Sunt doi jucători tineri, avem nevoie de jucători valoroşi, de jucători care să se încadreze la regula de U21. Cred că o să ne ajute amândoi foarte mult. Sunt jucători care îşi vor câştiga locul în echipă neţinând cont neapărat de această regulă. Aşa cum e şi Manea, care e titular de drept", a declarat Iuliu Mureşan.

Oficialul clujenilor anunţă că echipa sa a decis să schimbe strategia. CFR se va baza din ce în ce mai mult pe jucători rămâni şi tineri:

"Pe Nemec nu ştiu dacă îl aducem, cred că nu. Cu Nemec chiar nu am discutat. Dar e un jucător pe care îl respectăm, un jucător bun. Dar noi acum ne schimbăm puţin politica de transferuri şi gândirea, aţi văzut că aducem jucători tineri, jucători români. O să aducem poate şi un jucător străin la iarnă".

Afla mai multe despre: iuliu mureşancfr clujvalentin costachesebastian mailatnemec 

viewscnt
Articole similare