Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SCM Craiova s-a calificat în grupele Cupei EHF la handbal feminin. Cum au fost intâmpinate handbalistele în Ungaria

SCM Craiova s-a calificat în grupele Cupei EHF la handbal feminin. Cum au fost intâmpinate handbalistele în Ungaria

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin SCM Craiova s-a calificat duminică, în deplasare, în grupele Cupei EHF, deşi a pierdut în faţa formaţiei ungare DVSC Debrecen, scor 24-26 (14-13), în manşa retur din turul III al competiţiei.

Ungurii le-au aşteptat pe handbalistele craiovene cu un banner mare pe care scria ”Welcom to hell” (Bine aţi venit în iad).

Principalele marcatoare ale meciului au fost Grigel 5 goluri, pentru DVSC, respectiv Florianu 9 goluri, Nikolici 5, pentru SCM Craiova. Din lotul DVSC face parte şi centrul Mădălina Zamfirescu, care a jucat doar în retur din cauza unei accidentări la gleznă. Zamfirescu a marcat 2 goluri.

În tur, SCM Craiova a câştigat cu scorul de 24-19 (16-11), iar cu 48-45 la general se califică în grupele Cupei EHF.

În aceeaşi fază a ajuns şi HC Zalău, după o dublă victorie cu campioana Austriei, Hypo Viena, 30-22 (17-11) şi 29-21 (13-7).

Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc în 23 noiembrie, iar meciurile vor începe în 6-7 ianuarie 2018.

SCM Craiova a intrat direct în turul III al Cupei EHF, iar HC Zalău a eliminat în turul II formaţia turcă Ankara BSK. Alte două echipe româneşti – CSM Roman şi Dunărea Brăila – au pierdut în turul II, ratând faza următoare.

România mai este reprezentată în competiţiile continentale feminine de campioana en-titre, CSM Bucureşti, în grupa A a Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: handbalcraiovadebrecen,  

viewscnt
Articole similare