Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Scut" în faţa criticilor lui Andrei Vlad! "Oameni buni, chiar uităm?". Mihai Stoica i-a luat apărarea portarului de la FCSB

"Scut" în faţa criticilor lui Andrei Vlad! "Oameni buni, chiar uităm?". Mihai Stoica i-a luat apărarea portarului de la FCSB

FCSB

Comentarii

Într-un live organizat pe pagina de Facebook a FCSB, Mihai Stoica (55 de ani) a vorbit despre mai multe subiecte din viaţa echipei, inclusiv situaţia lui Andrei Vlad (22 de ani). Goalkeeperul FCSB a avut parte de evoluţii mai slabe în ultimele meciuri, iar la partida cu Academica Clinceni a fost scos din poartă la pauză.

MM Stoica i-a luat apărarea lui Vlad în faţa suporterilor şi le-a adus aminte acestora de evoluţiile perfecte din trecut şi intervenţiile salvatoare care au păstrat echipa în lupta pentru titlu. Managerul general al FCSB s-a pus "scut" în faţa criticilor lui Vlad şi a făcut o comparaţie cu Gianluigi Donnarumma (22 de ani) de la AC Milan.

"Toată lumea are probleme cu Vlad. Măi, oameni buni, chiar uităm că Vlad  a fost cel mai bun portar al sezonului acesta, al campioantului? Vlad a contribuit substanţial la calificarea echipei de tineret la turneul final. Că Vlad nu a avut nicio greşeală. Uităm la meciul cu Dinamo, când toţi erau cu Covid, Vlad a scos, a avut o paradă de senzaţie. I-am bătut pe Dinamo datorită lui Vlad.

Vlad a avut o greşeală la Craiova, meciul cu CFR nu are ce să facă. Pleacă pe traiectoria mingii. Nu poate ca un portar să aştepte să vadă că mingea îşi schimbă traiectoria în ultimele momente. Sunt multe goluri luate din devieri, iar ăsta a fost un gol care nu i se poate impune. Nu putem să îl acuzam pe Vlad, când el a făcut un sezon senzaţional. Vă uitaţi la meciuri? Îl vedeţi pe Donnarumma? O comite la fiecare meci, e tot 99 născut", a spus Mihai Stoica în timpul live-ului de pe pagina FCSB.

Andrei Vlad a ieşit în evidenţă într-un mod negativ în derby-urile cu U Craiova (0-2) şi cu CFR Cluj (1-1), după ce a greşit la un gol al lui Nistor şi terenul i-a jucat feste la o reuşită a lui Burcă. Goalkeeperul FCSB a apărat în 37 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon la FCSB, timp în care în 19 dintre ele nu a luat gol.

Afla mai multe despre: mihai stoicaandrei vladfcsbgreseliapararecritici 

viewscnt
Articole similare