Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se anunţă o nouă eră galactică! Florentino Perez a pregătit banii pentru două super vedete

Se anunţă o nouă eră galactică! Florentino Perez a pregătit banii pentru două super vedete

Real Madrid

Comentarii

Planurile preşedintelui campioanei Europei au fost aflate de presa spaniolă. 370 de milioane ar putea să pună pe masă şeful blanco pentru a-i aduce pe Santiago Bernabeu pe Neymar şi Mbappe.

Plecarea lui Cristiano Ronaldo încearcă să fie acoperită de şefii celor de la Real Madrid, care se gândesc să aducă înlocuitori pe măsură pentru starul portughez ajuns la Juventus. Preşedintele Florentin Perez e gată să arunce cu banii pentru noii galactici care să vândă milioane de tricouri în toată lumea.

Ţintele sunt clare pentru ca o nouă eră galactică să înceapă. Neymar şi Mbappe sunt primii pe listă, iar conducerea madrilenilor este gata să plătească 370 de milioane de euro pentru cei doi. Cu 30 de milioane mai puţin decât a achitat PSG pentru a-şi asigura serviciile brazilianului şi francezului vara trecută. 

Interesul Realului pentru Neymar şi Mbappe nu este nou. Zvonuri privind un posibil transfer al celor două vedete pe Santiago Bernabeu au apărut încă din primăvară. Aducerea celor doi ar fi prima mare lovitură dată de clubul blanco după 4 ani de zile. Ultimul galactic ajuns la Madrid a fost James Rodriguez pentru care s-au plătit 80 de milioane de euro, în vara lui 2014. 

Afla mai multe despre: real madridneymarmbappe 

viewscnt
Articole similare