Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se anunţă un mercato incendiar! 11 jucători fantastici care rămân fără contract în 2018! Se pregătesc oferte uriaşe

Se anunţă un mercato incendiar! 11 jucători fantastici care rămân fără contract în 2018! Se pregătesc oferte uriaşe

Campionate

Comentarii

Vara lui 2018 s-ar putea să fie una dintre cele mai tari din istoria fotbalului în materie de transferuri. O echipă întreagă de super jucători îşi încheie contractele, iar negocierile pot aduce sume imense şi mutări spectaculoase

Spaniolii de la As au realizat un prim ”11” format din jucători ale căror contracte expiră în vara lui 2018, iar numele sunt senzaţionale. În această iarnă toţi jucătorii vor intra în ultimele şase luni de contract şi cluburile importante pregătesc deja oferte uriaşe.

Iker Casillas - buturile sunt ocupate de portarul în vârstă de 36 de ani al lui Porto. Nu se ştie sigur dacă portughezii vor plusa pentru o prelungire de încă un sezon sau dacă goalkeeperul va alege să meargă în SUA, acolo unde e dorit cu insistenţă.

Juanfran - Chiellini - Miranda - Bllind - o linie de fundaşi pe care orice echipă şi-ar dori-o. Juanfran e dorit în continuare de Atletico Madrid, în timp ce Miranda şi Blind s-ar putea să plece de la Inter şi United. Juventus negociază puternic cu Chiellini şi asta pentru că torinezii nu-şi pot permite o nouă pierdere importantă în defensivă.

Herrera - Ozil - Mata - În Premier League se dă o luptă intensă la nivelul mijlocaşilor. United şi Arsenal se chinuie să-şi păstreze starurile, în timp ce City stă cu ochii pe jucătorii care intră în ultimele luni de contract. De aici s-ar putea să vină transferurile mari ale anului.

Ibrahimovici - Alexis - Messi - Numele grele din atac sunt şi ele luate în discuţie. Ibrahimovici semnează mereu înţelegeri pe câte un sezon, dar mizele adevărate sunt la Alexis şi Messi. Arsenal s-ar putea să-l piardă gratis pe chilian, în timp ce Barcelona are coşmaruri serioase cu plecarea lui Messi la Manchester City.

Afla mai multe despre: echipacontracteofertatransferurimessiibrahimovici 

viewscnt
Articole similare