Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se apropie de finalul carierei? Reacţia surprinzătoare a lui Messi după ce a fost rezervă cu Sporting

Se apropie de finalul carierei? Reacţia surprinzătoare a lui Messi după ce a fost rezervă cu Sporting
Comentarii

Leo Messi a început ca rezervă meciul din Liga Campionilor, cu Sporting. O decizie destul de surprinzătoare. Argentinianul spune însă că organismul său a început să-i transmită că are nevoie de mai multă odihnă.

De-a lungul carierei, Leo Messi a cerut să joace în fiecare meci, chiar şi în cele fără miză. Drept urmare, au fost foarte puţine meciuri pe parcursul unui sezon în care a stat rezervă. Însă argentinianul a început pe bancă partida cu Sporting, una fără o miză importantă, deoarece Barcelona reuşise deja să se califice în optimi. A intrat totuşi în minutul 61.

Messi spune acum că este un adevărat chin pentru el să urmărească meciul de pe margine. Dar recunoaşte că anii pe care i-a jucat la cel mai înalt nivel încep să-şi spună cuvântul. Ajuns la 30 de ani, Messi recunoaşte pentru prima dată că meciurile din 3 în 3 zile îi consumă tot mai multă energie:

”E ca naiba să stau pe banca de rezerve, deoarece din exerior totul pare mult mai uşor. Vezi lucruri pe care nu le vezi din teren. Uneori, te întrebi: ”De ce nu face asta, că este atât de uşor?” Dar pe teren nu este atât de uşor. Anul acesta este foarte greu şi trebuie să accept să joc mai puţin. Am înţeles asta, deoarece există multe meciuri în acest sezon. Anii, în plus, încep să se observe, organismul începe să-şi ia tributul dacă joci toate meciurile. Înţeleg că aşa este cel mai bine pentru mine”, a declarat Leo Messi, potrivit Sport.es.



Pus să comenteze faptul că Ronaldo va câştiga un nou Balon de Aur, Messi spune că nu este prea interesat de trofeele individuale şi că-şi doreşte cel mai mult să ia un titlu cu naţionala Argentinei: ”Premiile individuale nu sunt obiectivul meu. Eu sunt interesat de nivelul grupului. A fost minunat că am câştigat şi premii individuale, mai ales în primii ani, dar am acordat importanţă echipei, deoarece acum vreau să câştig cât mai multe trofee şi titluri şi un trofeu cu Argentina. Acestea sunt acum priorităţile mele”.

Afla mai multe despre: fc barcelonalionel messiargentinaronaldo 

viewscnt
Articole similare