Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se aseamănă cu Gică Hagi”. Revenirea ca la care a unui antrenor la modă în Superligă. ”Acolo unde el decide totul, a făcut performanţă” | EXCLUSIV

”Se aseamănă cu Gică Hagi”. Revenirea ca la care a unui antrenor la modă în Superligă. ”Acolo unde el decide totul, a făcut performanţă” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (59 de ani) este antrenorul momentului în fotbalul românesc. După ce a luat titlul cu Farul Constanţa la finalul sezonului trecut, a reuşit calificarea în play-off-ul actualei stagiuni, iar în cea mai recentă etapă a produs ”şocul” în Giuleşti: victoria contra celor de la Rapid.

Oţelul Galaţi a reuşit să o învingă pe Poli Iaşi, scor 1-0, în prima etapă a play-out-ului Superligii României.

Gălăţenii au deschis scorul în minutul 23, când Zivulic a pasat ideal peste mijlocaşii adverşi, Maciel a preluat şi a făcut o cursă până în careu, unde l-a lobat uşor pe Lung Jr. şi gălăţenii conduceau cu 1-0. Acesta a fost şi scorul final al partidei de la Galaţi.

La capătul meciului, Andrei Vochin a fost invitat în studioul Orange Sport şi şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la antrenorul echipei învingătoare, Dorinel Munteanu, pe care l-a asemănat cu un alt mare tehnician din Superligă, Gică Hagi, campion în exerciţiu cu Farul Constanţa.

Munteanu a fost lăudat pentru rezultatele excelente pe care le reuşeşte la cluburile unde are mână liberă în ceea ce priveşte deciziile legate de echipă, asemenea lui Hagi la Farul.

”La Dorinel Munteanu e totuşi altceva. El a făcut performanţe mari, uluitoare la Oţelul Galaţi în anul câştigării titlului. 

A făcut performanţă şi la CFR Cluj în momentul în care CFR revine în fotbalul românesc după o pauză de două-trei decenii. A făcut nu doar performanţă internă, ci şi în Cupa Intertoto, cu rezultate foarte bune, surprinzătoare la vremea respectivă.

Şi acolo unde el este stăpân 100%, în sensul bun al cuvântului, unde el decide totul, aşa cum s-a întâmplat atunci la CFR Cluj sau la Galaţi în anul campionatului sau acum, Dorinel Munteanu poate să facă o treabă extraordinară.

Din punctul ăsta de vedere se aseamănă puţin cu Gică Hagi. Dar Hagi trebuie văzut şi când va lua o echipă care să aibă şi o conducere, un alt patron decât el şi alţi jucători”, a declarat Vochin, la Orange Sport.

În urma rezultatului de la Galaţi, Oţelul a ajuns momentan pe locul secund în play-out, cu 20 de puncte, tot atâtea câte au Hermannstadt şi UTA Arad. Poli Iaşi este pe locul 6, cu 17 puncte.

Afla mai multe despre: gica hagifaruldorinel munteanuotelul galatisuperliga 

viewscnt
Articole similare