Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se bate cu ei la titlu, dar nu se poate abţine! Dan Petrescu e sincer: ”Mă atacă mereu, dar eu tot cu Steaua ţin”

Se bate cu ei la titlu, dar nu se poate abţine! Dan Petrescu e sincer: ”Mă atacă mereu, dar eu tot cu Steaua ţin”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a avut mai multe dispute cu oficialii stelişti, dar îşi păstrează simpatia faţă de clubul care l-a crescut. ”Bursucul” a făcut o declaraţie care îi va impresiona pe fanii roş-albaştri

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi, că va ţine cu FCSB în partida cu Hapoel Beer Sheva, în ciuda faptului că este atacat şi criticat de conducătorii echipei rivale la titlu.

"Chiar dacă cei de la Steaua mă atacă pe unde mă prind, eu tot cu ei voi ţine în meciurile din Europa. Şi sunt convins că au şanse mari. Declaraţia pe care am dat-o, că pot câştiga Europa League nu a fost o intenţie de-a mea de a pune presiune. Am declarat ceea ce cred eu şi în continuare cred că ei pot câştiga grupa şi după aceea să ajungă cât mai departe.

Au un lot pe care nu l-au avut de mult timp, foarte numeros şi cu multă calitate. Sper să câştige în seara asta, să adune puncte şi în viitor să avem din nou două echipe în Champions League, ceea ce ar fi bine pentru noi, ca să sperăm să ajungem în grupe", a declarat Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: dan petrescusteauafcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare