Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se întâmplă în România. Un component al Generaţiei de Aur, dat afară de la echipă înainte de a pleca în deplasare cu autocarul

Se întâmplă în România. Un component al Generaţiei de Aur, dat afară de la echipă înainte de a pleca în deplasare cu autocarul

Fotbal intern

Comentarii

Fostul internaţional Gheorghe Mihali a fost dat afară azi de conducerea divizionarei secunde CS Mioveni. Mihali a condus antrenamentul de dimineaţă, apoi i s-a transmis ca nu mai e antrenorul echipei chiar când se pregătea sa plece cu jucătorii în deplasarea de la Clinceni pentru meciul cu Academica.

Antrenorul a confirmat situaţia : "E ciudat modul în care s-a produs despărţirea. Sunt dezamăgit, am lucrat bine, am avut rezultate bune, zic eu, jocul avea consistenţă. Am pierdut meciul cu Metaloglobus, după ce am ratat cel puţin cinci ocazii uriaşe".

În locul lui Mihali, oficialii clubului speră să-l aducă pe Eugen Neagoe. Pe banca Mioveniului au mai stat doi antrenori cu nume în acest sezon: Florin Marin şi Adrian Mihalcea. Tot în această dimineaţă. FC Argeş a anunţat că renunţă la serviciile antrenorilor Iordan Eftimie şi Iulian Crivac. În locul celor doi, piteştenii l-au numit antrenor interimar pe Augustin Eduard. Şi, într-un final, Pandurii Târgu Jiu este cea de-a treia echipă care şi-a demis antrenorul, iar Marcel Ploaie a fost înlocuit, pentru următoarea partidă, cu Adrian Bogoi.

Afla mai multe despre: gheorghe mihaliacademicaclinceniaugustin eduardpanduriitargu jiu 

viewscnt
Articole similare