Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se întâmplă şi la americani. Proaspăt ridicată, statuia lui Kobe Bryant are trei greşeli de ortografie. Ce greşeli a remarcat un celebru jurnalist

Se întâmplă şi la americani. Proaspăt ridicată, statuia lui Kobe Bryant are trei greşeli de ortografie. Ce greşeli a remarcat un celebru jurnalist

NBA

Comentarii

Un fost ziarist german a observat trei greşeli de ortografie pe statuia legendarului baschetbalist Kobe Bryant, dezvelită în urmă cu mai mult de o lună de clubul Los Angeles Lakers.

Pe statuia în cinstea lui Kobe Bryant este reprodusă foaia de joc a meciului în care regretatul baschetbalist, de cinci ori campion în NBA, a marcat 81 de puncte, recordul său personal, într-un meci împotriva lui Toronto Raptors. Fostul ziarist german Andre Voigt a remarcat însă trei greşeli de ortografie.

Un fost jucător al lui Lakers, Von Wafer, este botezat "Vom Wafer". În tabăra adversă, numele baschetbalistului spaniol Jose Calderon este scris greşit "Jose Calderson". În cazul jucătorilor care nu au fost folosiţi prin "decizia antrenorului" ("coach's decision"), cuvântul "decision" este scris greşit de două ori ("decicion").

Potrivit unui purtător de cuvânt al lui Lakers, aceste erori au fost identificate şi vor fi corectate rapid.

De 18 ori selecţionat pentru All-Star Game, Kobe Bryant şi-a pierdut viaţa la 41 de ani, alături de fiica sa Gianna (13 ani) şi de alte şapte persoane, într-un accident de elicopter petrecut pe 26 ianuarie 2020 în apropiere de la Los Angeles. El se retrăsese din activitatea sportivă în 2016. 

Afla mai multe despre: kobe bryant 

viewscnt
Articole similare