Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se întoarce Istvan Kovacs! Doar trei etape a fost pedepsit după ce a ”distrus” partida Universitatea Craiova - Sepsi

Se întoarce Istvan Kovacs! Doar trei etape a fost pedepsit după ce a ”distrus” partida Universitatea Craiova - Sepsi

Fotbal

Comentarii

Reţinut de la delegări după ce a ”distrus” partida dintre Universitatea Craiova şi Sepsi, scor 3-1, din etapa a 24-a, arbitrul român Istvan Kovacs (39 de ani) se întoarce.

După trei runde în care a fost oprit de la delegări în Superligă, dar a arbitrat în grupele Ligii Campionilor (Inter Milano - Atletico Madrid (1-0), cel mai bine cotat ”central” român al momentulul, Istvan Kovacs, a fost din nou distribuit într-un meci intern.

Istvan Kovacs se întoarce în Superligă

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis ca Istvan Kovacs să oficieze la centru partida dintre Universitatea Cluj şi Farul Constanţa, programată miercuri, 28 februarie, de la ora 18:30, din etapa a 28-a a Superligii.A

Arbitrul din Carei va fi ajutat de asistenţii Ovidiiu Artene şi Mihai Marica, plus Florin Andrei şi Imre-Laszlo Bucsi în camera VAR. Arbitru de rezervă a fost ales Florin Mazilu.

  • Observatorii acestui joc sunt Dan Victor Berbecaru şi Claudiu Boaru.

Aşadar, se pare că CCA l-a iertat pe Istvan Kovacs după ce ”distrus” meciul Universitatea Craiova - Sepsi prin deciziile sale eronate şi este să-şi pună din nou toată încrederea în el.

  • CCA nu face publice suspendările arbitrilor, ci doar în reţine de la delegări.

Prezent la Gala Fotbalului Românesc, Istavan Kovacs a fost chestionat pe tema greşelilor de arbitraj făcute la acel meci, însă nu a dorit să ofere prea multe detalii.

Îmi pare rău, nu pot să vă dau detalii despre niciun meci pe care l-am arbitrat sau pe care îl voi arbitra. Trebuie să înţeleagă toată lumea că greşeli au fost, sunt şi vor fi în continuare”, a declarat Istvan Kovacs.

Din informaţii neoficiale, Istvan Kovacs va fi singurul arbitru român care va fi prezent la EURO 2024.

Afla mai multe despre: istvan kovacs, , u cluj-farulcarei 

viewscnt
Articole similare