Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se naşte un nou drink-team! Mai mulţi fotbalişti de la Astra şi Craiova au petrecut în club până dimineaţă

Se naşte un nou drink-team! Mai mulţi fotbalişti de la Astra şi Craiova au petrecut în club până dimineaţăgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Gustavo, Filip Mrzljak, Erico Da Silva şi Pedro Mingote şi-au dat întâlnire la clubul Nuba, din Capitală. Li s-au alăturat încă vreo 2-3 jucători de-ai Astrei ca totul să iasă ca la carte.

Imediat după finalul partidei dintre Astra şi CSU Craiova de vineri seară, jucătorii au profitat de zilele libere primite de la Iordănescu şi Mangia şi-au făcut echipă până la Bucureşti. De la Giurgiu, fotbaliştii au venit direct în Capitală şi s-au oprit într-un din cluburile de fiţe. Jucătorii au fost suprinşi de parazzi de la Cancan înainte să intre în club. După ce s-au distrat câteva ore bune în Nuba, petrecăreţii au schimbat locaţia.

Nu doar jucătorii de la Astra şi Craiova au petrecut pe final de săptămână! Steliano Filip a fost unul dintre jucătorii dinamovişti implicaţi în scandalul beţiei de la Piatra Neamţ, unde cinci jucători au petrecut până la ora 05:00 dimineaţa, chiar în ziua partidei cu Aerostar Bacău din Cupa României. Interesant este că, după acest scandal, Steliano Filip nu s-a ferit şi s-a pozat într-un club de noapte din Timişoara. Alături de fundaşul dinamovist mai apar în poză Claudiu Belu, jucătorul Astrei, şi Carlo Casap, legitimat la FC Viitorul. (TOATE DETALIILE SUNT AICI)
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gustavofilip mrzljakerico da silvapedro mingoteastracraiovasteliano filipdinamodrink teampetrecerenuba 

viewscnt
Articole similare