Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se poate mai jos de-atât? Situaţia penibilă la care a ajuns FCSB

Se poate mai jos de-atât? Situaţia penibilă la care a ajuns FCSB

FCSB

Comentarii

La ultimele două jocuri disputate la Voluntari de FCSB nu s-a depăşit 1.500 de spectatori în tribune. Cu FC Botoşani auzeai fără probleme ce striga Dică de pe bancă, iar aseară au fost şi mai puţini susţinători alături de Rusescu şi compania, doar 700!!!

Fanii şi-au părăsit favoriţii şi din cauza preţurilor şocante ale biletelor pentru meciul de ieri cu Călăraşi. Cel mai ieftin bilet la peluză a costat 15 lei, dar au existat tichete şi la 60, 75 şi 100 de lei pentru un joc cu o nou-promovată! “Nu ştiu cine face politica de ticketing, dar este plecat pe arătură. Cum să pui astfel de preţuri? Nu gândeşte nimeni prin birourile alea?”, a scris Eduard Marian Dobre pe contul oficial al FCSB.

"Mă bucur că am reuşit să câştigăm, veneam după două egaluri. Mă bucură atitudinea băieţilor, a fost un ritm bun, peste nivelul Ligii 1. Pe faza defensivă, le-am dat celor de la Călăraşi câteva ocazii, mai ales la început. Şi în repriza a doua, la fel, la acea ocazie avută din întoarcere. E important că ne-am creat ocazii de a marca, îmi doresc să fim mai decisivi, la ocaziile pe care ni le creăm, ar trebui să marcăm mai mult. Am avut un adversar bun", a declarat Dică, la Telekom Sport.

 

 

Afla mai multe despre: voluntarispectatoribiletefani 

viewscnt
Articole similare