Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se repetă istoria la FCSB? Gigi Becali şi-a făcut planul în cazul cuceririi titlului: "Vopsesc Maybach-ul în două culori"

Se repetă istoria la FCSB? Gigi Becali şi-a făcut planul în cazul cuceririi titlului: "Vopsesc Maybach-ul în două culori"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a anunţat planul de sărbătoare în cazul cuceririi titlului după seceta de nouă ani de zile.

FCSB s-a impus pe terenul celor de la Universitatea Craiova cu scorul de 3-0 într-un meci al etapei a 23-a din Superliga. Darius Olaru, Florinel Coman şi David Miculescu au punctat pentru formaţia de pe primul loc din clasamentului Superligii.

Prestaţia jucătorilor săi l-a entuziasmat pe Gigi Becali, iar acesta deja şi-a făcut planurile în cazul în care echipa sa va ieşi campioană la finalul play-off-ului Superligii.

FCSB are deja un avans de 11 puncte faţă de echipa de pe locul doi, Rapid, cu acelaşi număr de meciuri, iar în cazul înjumătăţirii punctelor la începutul play-off-ului, echipa antrenată de Elias Charalambous va păstra, în contextul actual, un avans de cinci puncte.

FCSB nu a mai cucerit titlul în Liga 1 din 2015, iar finanţatorul "roş-albaştrilor", Gigi Becali, şi-a dezvăluit planul pentru sărbătoarea care ar avea loc în cazul în care echipa sa ar cuceri titlul în acest sezon de Superliga.

Gigi Becali: "Toate se fac la timpul lor"

"Am luat Maybach-ul ală şi vreau acum să-l revopsesc în două culori, dar, mi-a zis şi nevastă-mea, <<hai mă, vezi de treaba ta>>. Am vrut să mă urc iar, l-am dus, l-am reparat, trebuie doar culorile să le vopsesc şi am spus că mă urc sus pe el. Îmi e ruşine într-un fel, orice vârstă are frumuseştea ei, toate se fac la timpul lor. 

Când ai o vârstă faci aia, când mă uit în spate şi văd ce nebunii făceam.. nu le regret, râd, zâmbesc, dar în faţa lui Dumnezeu, lui nu îi place, creştinii nu fac ce făceam eu. Mă iartă Dumnezeu, <<hai mă, te las să te mai bucuri>>." a declarat Gigi Becali, la palat.

În etapa următoare, FCSB o va întâlni pe Farul Constanţa, pe Arena Naţională, luni, 5 februarie, de la ora 20:00.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbmaybachsuperliga 

viewscnt
Articole similare