Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se retrage Burleanu după anunţul că Lupescu va candida la şefia FRF? VIDEO | "Ştim de această variantă şi o luăm în calcul!"

Se retrage Burleanu după anunţul că Lupescu va candida la şefia FRF? VIDEO | "Ştim de această variantă şi o luăm în calcul!"

FRF

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport, fostul medic al lotului naţional de fotbal, Pompiliu Popescu, în prezent component al echipei formată din componenţii Generaţiei de Aur care va încerca să propulseze un candidat spre postul de preşedinte al FRF, a vorbit despre posibilitatea ca Ionuţ Lupescu să candideze la alegerile din aprilie 2018.

Pompiliu Popescu se declară convins că Ionuţ Lupescu va câştiga fără probleme alegerile şi spune că exisită chiar varianta ca Răzvan Burleanu să nu mai candideze, odată ce va realiza că nu are şanse într-un duel cu actualul director al Comisiei Tehnice a UEFA.

"Şansele de a câştiga conducerea fotbalului, pentru a-l ajuta şi scoate din nenorocirea în care a fost adus, sunt imense. Lupescu va câştiga cu cel puţin 95%, pentru că va urma o perioadă de conştientizare a decidenţilor. Ei vor fi chemaţi să se implice şi să decidă soarta fotbalului [...]

E o variantă pe care şi noi o ştim şi o luăm în calcul. Să se retragă în Burleanu! Nu ştiu dacă ar fi o mare surprinză. Ce poate să spună el în această situaţie? Gata, sunt învins, am nenorocit fotbalul! Plec. Nu e locul meu!? Nu ar pleca de voia lui. Pot fi anumiţi factori "stelari", "astronomici", dacă vreţi, care să-l împiedice să mai concureze. Poate fi o ultimă apelare la conştiinţa lui. Dacă o avea... Ştia cineva, cu o zi înainte de alegeri, că Gică Popescu va fi arestat şi dus în puşcărie, ca să aibă el traseul ăsta? Nu ştia nimeni.



Burleanu nu este străin de ce i s-a întâmplat lui Gică Popescu şi el este beneficiarul oricum. Nu a picat din cer acest culoar pentru el. Ştie asta foarte bine şi a încercat în aceşti ani să meargă pe aceleaşi procedee de intimidare, de şantaj... A încercat şi cu mine, da. Dar discuţia nu trebuie să continue în plan personal. Eu nu am nimic cu el din acest punct de vedere, chiar îi urez sănătate. Problema mea cu el e ca preşedinte al FRF
", a declarat Pompiliu Popescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: burleanulupescufrfalegeri 

viewscnt
Articole similare