Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se roagă să ia gol?! Dacă va marca împotriva fostei sale echipe, Florin Tănase îi va băga "Regelui" 250.000 de euro în conturi!

Se roagă să ia gol?! Dacă va marca împotriva fostei sale echipe, Florin Tănase îi va băga "Regelui" 250.000 de euro în conturi!

FCSB

Comentarii

În urmă cu un an, Florin Tănase a plecat de la Viitorul contra sumei de 1,5 milioane de euro. Dar pe lângă suma de transfer, Viitorul mai încaseze şi alţi bani în funcţie de performanţele jucătorului. Clauze care sunt valabile pe toată durata contractului, scadent în iunie 2021.

Prima clauză care poate fi activată chiar la meciul de duminică seară este cea referitoare la numărul de goluri marcate de Tănase în Liga 1 în tricoul roş-albastru. În contactul fotbalistului este stipulat că la 10 goluri marcate în L1 cei de la Viitorul vor primi 250.000 de euro! În acest moment atacantul are 9 reuşite, iar în week-end dacă va marca, Gică Hagi va primi suma în cont de la oficialii FCSB.

Nu este singura sumă suplimentară pe care "Regele" a primit-o de la plecarea lui Tănase la FCSB. În urmă cu o lună, în conturile Viitorului au mai intrat 625.000 de euro! Suma reprezintă  30% drepturi federative pe care Hagi le mai avea la Florin pe care Becali a vrut să le achite de acum.

"Tănase este cel mai complet jucător de la noi. Steaua a plătit nişte bani foarte buni pentru el, dar este un club puternic şi îşi permite să-i cumpere pe cei mai buni jucători. Are un potenţial enorm, face ambele faze, e inteligent, are rezistenţă şi tehnică, e un jucător complet", este caracterizarea lui Hagi despre fostul său jucător.

Afla mai multe despre: florin tanasegigi becalibanisteauacontractclauzaviitorulgica hagi 

viewscnt
Articole similare