Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şe ştie cine e şeful în vestiarul campioanei. Mesajul lui Hagi pentru vedetele echipei. "Regele" anunţă plecări în pauză de iarnă

Şe ştie cine e şeful în vestiarul campioanei. Mesajul lui Hagi pentru vedetele echipei. "Regele" anunţă plecări în pauză de iarnă

Fotbal intern

Comentarii

Cristi Ganea este tot mai aproape de un transfer în La Liga. Athletic Bilbao se interesează de serviciile fundaşului stânga, iar Gheorghe Hagi a confirmat că bascii vor să-l transfere pe Ganea.

"Când faci totul aşa cum trebuie, vine şi Moş Crăciun. Să vedem ce ne aduce. Eu mai am cel puţin şase luni aici, dar pentru unii jucători pot fi ultimele meciuri pentru echipa noastră. Aşa cum a zis şi Ganea, ar fi un cadou frumos pentru el. Mă bucur tare mult, pentru că este un băiat extraordinar, un jucător fantastic" , a declarat Gheorghe Hagi pentru Telekom Sport.

Hagi a avut un mesaj şi pentru două dintre vedetele echipei. Eric şi Râmniceanu n-au jucat în meciul trecut de la Craiova, pierdut de Viitorul, scor 1-3. Dacă brazilianul a revenit în partida cu Chiajna, în care a şi marcat, portarul tot n-a fost în lot.

"Eric şi Râmniceanu ştiu foarte bine de ce nu au jucat. Au înţeles foarte clar mesajul meu şi sper ca de acum încolo să intrăm pe drumul care trebuie" , a continuat Hagi.

Afla mai multe despre: fc viitorulcraiovachiajnaericramniceanuhagi 

viewscnt
Articole similare