Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se ştie deja câştigătoarea Cupei Mondiale din 2018? Ce indiciu a fost descoperit

Se ştie deja câştigătoarea Cupei Mondiale din 2018? Ce indiciu a fost descoperit

Cupa Mondială

Comentarii

O statistică în care subiect principal este naţionala peruviană le oferă mari speranţe francezilor pentru câştigarea Cupei Mondiale. Franţa se află în grupa C, alături de Peru, Australia şi Danemarca.

De Ziua Naţională a României am aflat grupele pentru Cupa Mondială din 2018. Firmele de statistică s-au activat imediat. Au descoperit astfel că Peru a întâlnit în grupe viitoarea campioană mondială de fiecare dată când naţionala sud-americană a participat: Uruguay - în 1930, Brazilia - în 1970, Argentina - în 1978 şi Italia - în 1982.

Peru se află în grupă cu Franţa, Australia şi Danemarca, iar cei mai încrezători sunt francezii, care de altfel sunt şi printre favoriţi la câştigarea Cupei Mondiale.

O altă statistică ce le dă dreptul să viseze la un nou trofeu mondial ţine de grupa în care a fost repartizată, C. Din 1998, când s-a introdus actualul format al Cupei Mondiale, de două ori campioana a venit din grupa C. S-au jucat 5 turnee mondiale de atunci, ceea ce înseamnă o proporţie de 40%.

Afla mai multe despre: rusia 2018cupa mondialafrantagrupa c 

viewscnt
Articole similare