Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se vinde un nou nume important din fotbal! Negocieri pentru clubul cu patru titluri în Anglia

Se vinde un nou nume important din fotbal! Negocieri pentru clubul cu patru titluri în Anglia

Premier League

Comentarii

Formaţia engleză Newcastle United a fost scoasă la vânzare de actualul patron, Mike Ashley. Anunţul iniţial a fost făcut chiar de reprezentanţii clubului, iar astăzi Mike Ashley a oferit clarificări precizând că există deja negocieri în acest sens.

"Începând de luni, au apărut mai multe părţi interesate care par credibile.

Continuăm să purtăm discuţii cu mai multe companii, cu care intrasem negocieri încă înainte să facem anunţul de luni", a transmis Mike Ashley prin avocaţii săi.

Newcastle a revenit în acest sezon în Premier League, sub comanda managerului Rafael Benitez. Imediat după apariţia informaţiilor conform cărora clubul este de vânzare, s-a discutat şi despre o plecare a lui Benitez de la Newcastle. Totuşi, managerul spaniol a infirmat zvonurile: "Vreau să mă concentrez doar la fotbal. Oamenii pot vorbi despre tot ce se întâmplă, dar pentru noi fiecare sesiune de antrenament e la fel ca şi până acum. Nu suntem influenţi de ce se întâmplă în exterior şi ne gândim doar la fotbal înainte de meciuri. Şi asta e cel mai important".

De patru ori campioană a Angliei la începutul secolului trecut, Newcastle tocmai a revenit în Premier League, după un sezon petrecut în Championship.

Afla mai multe despre: newcastleashleyvanzare newcastle 

viewscnt
Articole similare