Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şedinţă de urgenţă la Anderlecht care-i poate decide viitorul lui Stanciu: "Este ciudat"

Şedinţă de urgenţă la Anderlecht care-i poate decide viitorul lui Stanciu: "Este ciudat"
Comentarii

Deşi a fost adus pe bani mulţi de la FCSB, Nicolae Stanciu nu reuşeşte să se mai impună la Anderlecht în acest sezon. În aceste condiţii, mijlocaşul român vrea să se despartă în iarnă de campioana en-titre a Belgiei.

Agentul lui Stanciu, Anamaria Prodan, a fost la Bruxelles pentru a discuta cu oficialii lui Anderlecht, iar la întâlnire a participat şi managerul clubului, Herman Van Holsbeeck.

"Am discutat cu Herman Van Holsbeeck despre situaţia lui Stanciu de la echipă. Toată lumea ştie că Nicolae n-a ales să vină la Anderlecht pentru bani, pentru că a avut o altă ofertă mult mai bună. A preferat Anderlecht şi şi-a dorit imediat să semneze acolo.

Până în iarnă, Stanciu rămâne la Anderlecht, apoi vom vedea ce se va întâmpla. Momentan, nu am ajuns la nicio concluzie cu cei de la club, urmează ca să ne revedem în aceste zile şi să mai discutăm pe marginea acestui subiect.  În acest moment încercăm să găsim soluţii" , a declarat Anamaria Prodan pentru gsp.ro.

"Anul trecut, jucam în Liga Europa, uneori marcam, însă nu mai jucam în meciul următor. La fel şi în acest sezon. Nu înţeleg. Nu ştiu cum poate fi explicat acest lucru. Cum pot să fiu într-o formă bună dacă sunt titular la un meci şi apoi rezervă la cinci meciuri? Este ciudat. Nu am o explicaţie" , a spus Nicolae Stanciu.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuanderlechtbruxellesanamaria prodanbelgia 

viewscnt
Articole similare