Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şedinţă de urgenţă la Florenţa! Şefii de la Fiorentina i-au stabilit viitorul lui Ianis Hagi: ”Urmează să fie făcut anunţul oficial”

Şedinţă de urgenţă la Florenţa! Şefii de la Fiorentina i-au stabilit viitorul lui Ianis Hagi: ”Urmează să fie făcut anunţul oficial”

Serie A

Comentarii

Şefii de la Fiorentina i-au stabilit deja viitorul lui Ianis Hagi, după ce acesta nu intră în planurile tactice ale antrenorului Stefano Pioli. Anunţul oficial urmează să fie făcut în următoarele zile

Oamenii din conducerea clubului din Florenţa au stabilit o şedinţă de urgenţă săptămâna viitoare pentru a discuta situaţia fotbaliştilor care nu sunt pe placul antrenorului. Printre ei se numără şi Ianis Hagi, iar jurnaliştii din Italia anunţă că decizia a fost deja luată în cazul mijlocaşului român.

Ianis va pleca de la Fiorentina în această iarnă. Mai mult ca sigur va juca în Serie B, dar dacă va respinge propunerea, atunci se va întoarce la Viitorul, acolo unde tatăl său îl aşteaptă cu braţele deschise”, scriu ziariştii italieni.

Pescara este echipa din Serie B care îl vrea pe Ianis Hagi, dar mutarea ar fi blocată de Gică Hagi, care nu doreşte ca fiul său să evolueze în liga a doua italiană.

Afla mai multe despre: ianis hagifiorentinadecizie 

viewscnt
Articole similare