Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şedinţă de urgenţă la RIN! Ce se va întâmpla cu Dinamo după plecarea lui Negoiţă

Şedinţă de urgenţă la RIN! Ce se va întâmpla cu Dinamo după plecarea lui Negoiţă

Dinamo București

Comentarii

Ieri după prânz a avut loc la hotelul RIN din Bucureşti o şedinţă în care s-au întâlnit preşedintele Alexandru David, antrenorul Vasile Miriuţă, team managerul Ionel Dănciulescu, dar şi alţi colaboratori ai acestora.

Subiectul principal de discuţie a fost noua strategie a clubului, fără susţinerea financiară a lui Ionuţ Negoiţă, susţine Gazeta. Mai mult, dinamoviştii au luat în discuţie şi varianta ca niciun fotbalist să nu plece la FCSB, dar şi la vânzarea lui Gnohere toţi cei din club s-au opus, ultimul cuvânt avându-l finanţatorul Ionuţ Negoiţă.

"Decizia mea de a mă retrage e ireversibilă. Sută la sută aceasta e decizia mea, chiar dacă în trecut am mai cochetat cu ideea însă am revenit. Preţul e unul modic, doar ca să luăm licenţa am dat câteva milioane. Am decis cu sufletul când am venit, pentru că nu era altă soluţie. Mai am să îi dau domnului Badea două milioane şi eu vreau încă două. Vreau să îi ofer posibilitatea celui care vine şansa să poată face performanţa. Eu doar în Săftica am investit un milion de euro", spunea patronul Ionuţ Negoiţă în urmă cu câteva zile.

Afla mai multe despre: dinamosedintarindanciulescumiriuta 

viewscnt
Articole similare