Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şedinţă nocturnă la Dinamo! Miriuţă n-a mai suportat: "Cât timp mai sunt eu la echipă nu vreau să-i mai văd!"

Şedinţă nocturnă la Dinamo! Miriuţă n-a mai suportat: "Cât timp mai sunt eu la echipă nu vreau să-i mai văd!"

Dinamo București

Comentarii

Tehnicianul Vasile Miriuţă a declarat ă au fost cinci jucători care băut până dimineaţa înaintea meciului cu Aerostar Bacău din Cupa României şi a subliniat că patronul Ionuţ Negoiţă va decide dacă aceştia vor fi daţi afară.

"Au fost cinci jucători, patronul va decide dacă îi va da afară, eu sunt aici să antrenez. Din informaţiile mele nu e prima oară când s-a întâmplat asta, s-a întâmplat şi la U21 la lotul naţional, asta înseamnă că nu au învăţat nimic. E păcat că unii dintre ei şi-au bătut joc de atmosfera bună din cadrul echipei. Acum e prea devreme, mâine se vor lua decizii, aşa nu se mai poate. Eu ce să fac? Să stau de pază până la 4 dimineaţa. Eu am discutat cu patronul şi mergem înainte", a declarat Miriuţă după meciul cu FC Viitorul.

GSP susţine că după ieşirea de la conferinţă, Miriuţă a petrecut mai multe minute în compania oficialilor dinamovişti, cărora le-a transmis un mesaj clar: "Cât timp mai sunt eu la echipă nu vreau să-i mai văd pe cei 5 la antrenamente (n.r. Steliano Filip, Hanca, Dudea, Costache şi Nedelcearu). Nu se poate aşa ceva! Nu vreau să am jucători fără caracter la meciuri".

 

Afla mai multe despre: dinamovasile miriutasedintascandal 

viewscnt
Articole similare