Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şefii Craiovei, mesaj pentru Gigi Becali după ce FCSB ”vânează” cel mai important jucător al lui CSU!

Şefii Craiovei, mesaj pentru Gigi Becali după ce FCSB ”vânează” cel mai important jucător al lui CSU!

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut meciul cu Viktoria Plzen, scor 0-2, iar apele s-au învolburat serios în cadrul clubului. Gigi Becali s-a băgat peste Dică în alcătuirea echipe şi a dat greş total!

UPDATE. Marcel Popescu, preşedintele Craiovei a oferit un răspuns în ceea ce priveşte transferul lui Băluţă la FCSB: "Nu stiu cui i-a oferit Becali banii. Pentru noi, din momentul operatiunii Andrei Vlad, intre Universitatea Craiova si FCSB nu a fost niciun fel de dialog si nici nu o sa fie cu privire la Baluta sau la oricare alt fotbalist. Am auzit si eu declaratia potrivit careia s-au oferit doua milioane si noi am vrut trei. Nu e niciun dram de adevar aici! Noi putem sa vrem si cinci milioane, insa in niciun caz de la ei (n.r de la FCSB)! Exista cluburi, exista oportunitati, Baluta poate merge sa joace intr-un campionat puternic", a spus Marcel Popescu, presedintele CSU Craiova, la Pro X.

Patronul FCSB vrea să-şi răscumpere incursiunea în treburile tehnico-tactice ale echipei, promiţându-i un jucător lui Dică. Este vorba de Alexandru Băluţă de la CSU Craiova. Gigi Becali a mai negociat cu oficialii olteni transferul mijlocaşului, oferind două milioane de euro. Şefii Craiovei au refuzat, cerând trei milioane de euro. La vremea respectivă, patronul stelist a părăsit masa discuţiilor, însă acum este gata să revină!

"Singurul jucător din campionatul nostru care ar putea juca la Steaua este Băluţă. Dar e prea scump, e trei milioane, atât cer pe el, eu am dat două milioane. Să vedem”, a anunţat Becali.

1.300.000 de euro este cota de piaţă a lui Băluţă, conform site-urilor de specialitate

Afla mai multe despre: dicagigi becaliliga 1transfer 

viewscnt
Articole similare