Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şefii Farului, deranjaţi de interesul public al Rapidului pentru Louis Munteanu: ”Nu se fac astfel de lucruri!”

Şefii Farului, deranjaţi de interesul public al Rapidului pentru Louis Munteanu: ”Nu se fac astfel de lucruri!”

Farul Constanța

Comentarii

”Marinarii” nu au rămas fără replică după ce, luni dimineaţă, acţionarul minoritar al celor de la Rapid, Victor Angelescu, a recunoscut că giuleştenii vor să-l transfere Louis Munteanu - atacantul Farului, aflat sub formă de împrumut de la Fiorentina.

Rapidiştii iau în calcul vânzarea golgheterului Albion Rrahmani, în vară, iar Louis Munteanu este văzut drept un posibil înlocuitor.

Nu va fi deloc uşor de realizat mutarea, deoarece Fiorentina a plătit 1.700.000 de euro în schimbul atacantului şi, cu siguranţă, va dori cel puţin o sumă egală cu cea investită.

De asemenea, Munteanu se află într-o formă sportivă bună şi tot mai multe echipe sunt interesate de situaţia sa.

Gică Popescu a reacţionat după afirmaţiile lui Victor Angelescu: ”E o chestiune de fair-play”

La auzul declaraţiei lui Victor Angelescu, preşedintele celor de la Farul Constanţa, Gică Popescu, a reacţionat imediat.

”Baciul” consideră că gestul finanţatorului de la Rapid nu este deloc unul corect, în contextul în care competiţia se află în desfăşurare, jucătorul se află sub comanda lui Gică Hagi la Farul, iar mentalul său ar putea fi afectat după aceste informaţii.

Nu avem nicio clauză în contractul cu Fiorentina vizavi de Louis Munteanu. Totuşi, în baza relaţiilor pe care le avem cu Fiorentina, îţi dai seama că am avea prima opţiune la vară. Dar nu este momentul să discutăm acum despre asemenea lucruri, în plină competiţie, în plin sezon.

Eu cred că orice club ce şi-l doreşte pe Louis Munteanu, repet, ţinând cont că suntem în plină competiţie, ar trebui să fie mai precaut. Oamenii clubului care l-ar dori pe Louis Munteanu ar trebui să fie mai atenţi la declaraţii ce pot fi interpretate.

Fiind în competiţie, acel jucător fiind la o adversară, nu poţi să ieşi public să declari... Chiar dacă e adevărat. Nu e fair-play! Noi, Farul, suntem în play-off cu Rapid, ar trebui ca toţi oficialii, reprezentanţii, cluburilor să fie atenţi la declaraţii ce pot influenţa situaţii.

Nu se fac astfel de lucruri! Astfel de chestiuni... (n.r. - ridică vocea) E doar o chestiune de fair-play. Competiţia e în desfăşurare, noi ne luptăm cu Rapid în acelaşi play-off, venim după o evoluţie foarte, foarte bună în Giuleşti, pur şi simplu, nu se fac astfel de declaraţii", a declarat Gică Popescu, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: gica popescuvictor angelesculouis munteanu 

viewscnt
Articole similare