Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Contra a vorbit despre selecţia lui Lobonţ! ”l-am vrut în staff-ul meu”. Ce spune despre Stanciu!

VIDEO | Cosmin Contra a vorbit despre selecţia lui Lobonţ! ”l-am vrut în staff-ul meu”. Ce spune despre Stanciu!

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra a fost invitat în studioul UEFA Champions League, pe Telekom Sport. Selecţionerul a vorbit despre Bogdan Lobonţ şi despre situaţia lui Nicuşor Stanciu.

Despre Bogdan Lobonţ: ”Am nevoie de Lobonţ pentru a transmite ceea ce înseamnă echipa naţională jucătorilor tineri. Iniţial am vorbit cu Lobonţ să facă parte din staff-ul meu. Să fie liantul dintre jucători şi conducere. E un jucător care transmite foarte multe. Indiferent de ce antrenor a avut Roma, Lobonţ a rămas o piesă importantă. Totti chiar a spus cât de important este Lobonţ în vestiar”, a declarat Cosmin Contra la Telekom Sport.

Despre Nicuşor Stanciu: ”Trebuie să-l lăsăm pe Stanciu să câştige postul de titular la Anderlecht. Faptul că nu prea joacă la echipa de club nu e un lucru bun pentru el. Trebuie să nu putem presiune, trebuie să avem grijă de el. Nu e de vină Stanciu că s-a plătit acea sumă de bani, dar asta îl face să nu joace cu regularitate. Avem nevoie de Stanciu la echipa naţională. Trece printr-un moment greu. Îl voi suna şi eu joi, iar apoi voi merge în Bulgaria”, a mai spus noul selecţioner al României la Telekom Sport.

Contra va prefaţa alături de Andrei Vochin şi Silviu-Tudor Samuilă partida dintre PSG şi Bayern, duel transmis pe Telekom Sport 1. Noul selecţioner va vorbi şi despre alegerile făcute în lotul pentru "dubla" cu Kazahstan şi Danemarca.

Reprezentativa României întâlneşte Kazahstan pe 5 octombrie, de la ora 21:45, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, şi Danemarca pe 8 octombrie, ora 19:00, la Copenhaga. 

Afla mai multe despre: cosmin contrainvitatstudioul uefa champions league 

viewscnt
Articole similare