Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Olandei, dezamăgit după egalul cu România: ”Ne puteam face viaţa uşoară”

Selecţionerul Olandei, dezamăgit după egalul cu România: ”Ne puteam face viaţa uşoară”

Echipa națională

Comentarii

România U21 a remizat miercuri seara în faţa Olandei U21, cu scorul de 1-1. Selecţionata lui Erwin van de Looi a deschis scorul dintr-un corner, dar Andrei Ciobanu a egalat câteva minute mai târziu, cu un gol din lovitură liberă.

Olandezii s-au arătat dezamăgiţi în urma egalului obţinut împotriva selecţionatei noastre, în ciuda faptului că ocaziile mai mari le-au aparţinut jucătorilor lui Mutu.

Erwin van de Looi, selecţionerul Olandei U21, nu şi-a putut ascunde dezamăgirea în urma partidei şi a recunoscut că fotbaliştii săi şi-au îngreunat viaţa pentru meciurile următoare. Antrenorul de 48 de ani a fost mândru de prestaţia portarului său şi a felicitat România pentru meciul bun făcut.

Selecţionerul Olandei, dezamăgit după egalul cu România

"În mare parte, e vina noastră. România chiar a făcut un meci foarte bun. Despre noi pot spune că am fost neglijenţi. Aproape toate acţiunile lor au plecat de la o fază în care noi am pierdut mingea. Inclusiv la golul primit. Am pierdut mingea la 25-30 de metri, a trebuit să facem fault, iar ei au înscris acel gol frumos din lovitură liberă.

Am fost prea precipitaţi după pauză, iar România a avut câteva contraatacuri periculoase. Kjell a intervenit foarte bine de câteva ori, s-a descurcat excelent. Sunt fericit pentru el, deşi ştiam că e un portar bun.

Va fi presiune şi mai multă. Ne puteam face viaţa uşoară, dar n-am reuşit. Aşteptările sunt mari pentru noi şi sper să ne atingem obiectivul, la fel ca în preliminarii. Astăzi, aşteptam şi eu mai mult", a spus van de Looi, coform nu.nl.

Grupele EURO 2021

  • Grupa A: Ungaria, Germania, ROMÂNIA, Olanda
  • Grupa B: Slovenia, Spania, Cehia, Italia
  • Grupa C: Rusia, Islanda, Franţa, Danemarca
  • Grupa D: Portugalia, Croaţia, Anglia, Elveţia

Programul României U21 la Euro 2021

  • 24.03: România U21 – Olanda U21 1-1
  • 27.03, 19:00: Ungaria U21 – România U21
  • 30.03, 19:00: Germania U21 – România U21

VIDEO | Rezumat Rapid Bucureşti - Dunărea Călăraşi 4-0

Afla mai multe despre: românia olanda u21european u21erwin van de looiechipa naţională 

viewscnt
Articole similare