Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Portugaliei a fost întrebat despre retragerea lui Ronaldo de la naţională. Ce răspuns a oferit

Selecţionerul Portugaliei a fost întrebat despre retragerea lui Ronaldo de la naţională. Ce răspuns a oferit

Cupa Mondială

Comentarii

Portugalia a fost eliminată din optimile Cupei Mondiale după ce a pierdut cu 2-1 în faţa Uruguayului. Fernando Santos, selecţionerul Portugaliei, spune că este un eşec frustrant, deoarece echipa sa a jucat bine.

Campioana europeană s-a oprit în optimile Cupei Mondiale. Portugalia n-a putut să treacă de Uruguay, echipă care nu mai primise gol din noiembrie 2017. Fernando Santos spune însă că jucătorii săi au avut momente în care puteau decide meciul:

”Înainte de toate, vreau să felicit Uruguayul. Este foarte trist pentru Portugalia [...] În fotbal, nu există victorii morale şi aş fi preferat să jucăm mai slab, dar să câştigăm acest meci. Dar eu cred că repriza a doua a fost foarte bună pentru noi, în ceea ce priveşte dorinţa şi hotărârea noastră de a înscrie. Am încercat tot ce am putut, am făcut un meci bun, cred. Mereu îţi doreşti să câştigi, dar acum am pierdut, deci felicitări Uruguayului pentru ce a reuşit”, a declarat Fernando Santos.

Selecţionerul Portugaliei a fost întrebat şi despre retragerea lui Cristiano Ronaldo de la naţională, în condiţiile în care starul lui Real Madrid va împlini 34 de ani în februarie: ”Cristiano încă mai are de dat multe fotbalului şi sper să stea să ajute jucătorii tineri să crească şi să se dezvolte. Avem o echipă cu mulţi jucători tineri şi bineînţeles că îl dorim să fie acolo cu noi”.

Afla mai multe despre: fernando santosportugaliauruguaycupa mondialaoptimi 

viewscnt
Articole similare