Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semnal de alarmă tras de Contantin Nica, după ce Dinamo a fost dată afară din Cupa României! ”Suntem singura echipă care nu trage de timp!”

Semnal de alarmă tras de Contantin Nica, după ce Dinamo a fost dată afară din Cupa României! ”Suntem singura echipă care nu trage de timp!”

Cupa României

Comentarii

FC Argeş a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Dinamo, calificându-se în sferturile de finală ale Cupei României.

Dinamo a deschis scorul în minutul 49 prin Ţîră. FC Argeş a întors scorul graţie lui Işfan, care a egalat în minutul 78, iar Dumitru a marcat la ultima fază şi a trimis-o pe FC Argeş în umătoarea fază a Cupei României. 

La finalul meciului, jucătorul lui Dinamo, Constantin Nică, a fost dezamăgit. Fundaşul de 28 de ani a spus că Dinamo e singura echipă care nu trage de timp, iar acest lucru este un dezavantaj pentru ea.  

”Suntem singura echipă care nu trage de timp. Jucăm fotbal şi asta este în defavoarea noastră!”

”Cred că trebuia să ţinem mai mult de minge, să nu ne hazardăm. Noi suntem singura echipă care nu ţine de rezultat, nu trage de timp, jucăm fotbal şi asta este în defavoarea noastră. Pentru că atunci când avem avantaj, nu ştim să îl păstrăm.

Eu văd deja un plus al echipei, văd deja seriozitatea de care avem nevoie. Se vede mâna lui nea Mircea, eu văd echipa asta în creştere”, a spus Constantin Nica, la finalul partidei.

 

Afla mai multe despre: dinamo-fc argeş-constantin nica 

viewscnt
Articole similare