Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Senzaţional! Câte bilete s-au vândut pentru Sănătatea Cluj - FCSB. Patronul gazdelor anunţă: "Ar fi extraordinar să-i eliminăm"

Senzaţional! Câte bilete s-au vândut pentru Sănătatea Cluj - FCSB. Patronul gazdelor anunţă: "Ar fi extraordinar să-i eliminăm"

Cupa României

Comentarii

Meciul dintre Sănătatea Cluj şi FCSB, programat miercuri, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1, în şaisprezecimile Cupei României, are parte de un interes deosebit în rândul fanilor ardeleni.

Partida se va juca pe Cluj Arena, iar patronul celor de la Sănătatea anunţă că s-au dat deja peste 10 mii de bilete. Aurelian Ghişa nu este doar patron, ci şi jucător. Cel mai probabil, acesta se va afla pe teren mâine seara. 

"După rezultatele din ultimele două meciuri, elanul ni s-a mai stins. Ne îngrijorează că FCSB a dat 7 goluri în ultimul meci. Noi nu am luat niciodată mai multe de patru de la ei, cum s-a întâmplat în 2011. Ne-am dori o revanşă, însă nu e uşor.

Dar cred că băieţii vor avea o atitudine pozitivă şi vom încerca, cu echipa pe care o avem, să facem faţă acestei formaţii care e într-o formă maximă. Nu ne-am dorit un adversar mai slab, întotdeauna am vrut să picăm cu echipe bine cotate. Ar fi extraordinar să eliminăm pe FCSB", a declarat Aurelian Ghişa, în direct la Realitatea FM Cluj.

Preţul unui tichet la peluză este de 12 RON, în timp ce la tribuna VIP spectatorii vor fi nevoiţi să achite 50 RON. 

"După cum am apreciat, credem că o să fie peste 10.000 de spectatori. Am luat puţin pulsul şi în oraşele învecinate. Vor veni susţinătorii Stelei în primul rând, iar fanii clujeni vor veni să vadă pentru prima dată Sănătatea într-un meci oficial pe Cluj Arena" - a mai spus Ghişa. 

Afla mai multe despre: sanatatea clujfcsbspectatoricluj arena 

viewscnt
Articole similare