Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi acuză arbitrajul după înfrângerea de la Chiajna:"Ne dăm viaţa pe teren, iar ei îşi bat joc"

Sepsi acuză arbitrajul după înfrângerea de la Chiajna:"Ne dăm viaţa pe teren, iar ei îşi bat joc"

Fotbal intern

Comentarii

Sepsi a pierdut în ultima fază a meciului de la Chiajna şi are patru meciuri consecutive fără victorie în Liga I. În următorul meci, nou promovata va juca pe propriul teren cu vicecampioana FCSB.

"Degeaba ne ascundem după prestaţia arbitrilor, nu mai contează dacă a fost bună sau rea. Au fost câteva decizii ale arbitrilor care ne-au nemulţumit. Suntem mici, iar asta se vede. Oricum, Oros, la experienţa pe care o are, nu avea voie să facă acea greşeală" , a spus antrenorul lui Sepsi, Valentin Suciu, la Telekom Sport.

"E frustrant să pierdem un punct în ultimele minute. A fost greşeala noastră, dar aşa e fotbalul. În afara golurilor, Chiajna nu a ajuns la poarta noastră. La primul gol a fost offside, eu sunt sigur de acest lucru. Am văzut faza în pauza meciului. E foarte greu, suntem echipă mică, iar deciziile arbitrilor sunt împotriva noastră. În toate meciurile suntem foarte aproape să câştigăm toate cele trei puncte, dar, de fiecare dată, se întâmplă câte ceva. Urmează un meci foarte greu, după părerea mea, FCSB e cea mai bună echipă din Liga I", a declarat Stefan Nikolic.

"N-avem nicio scuză. A fost o greşeală personală, dar e vina echipei. Trebuia să ţinem de rezultat. Am auzit că a fost offside la primul lor gol, dar nu e primul meci în care suntem văzuţi ca o echipă mică. Eu cred că ar trebui să fie mai atenţi arbitrii, noi ne dăm viaţa pe teren, iar ei nu ţin cont de nimic. Ar trebui să fie mai atenţi. Nu cred că am jucat foarte slab, pentru că adversarul n-a avut nicio ocazie" , a spus Istvan Fulop.

Afla mai multe despre: sepsisf gheorgheconcordiachiajnaliga 1fcsbsteauastefan nikolic 

viewscnt
Articole similare