Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi OSK se mută din nou! "Am făcut tot posibilul, dar nu putem juca la Sfântu Gheorghe!" Unde vor disputa meciurile cu ACS Poli şi Chiajna

Sepsi OSK se mută din nou! "Am făcut tot posibilul, dar nu putem juca la Sfântu Gheorghe!" Unde vor disputa meciurile cu ACS Poli şi Chiajna

Superliga

Comentarii

Sepsi OSK a anunţat în cursul zilei de astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, că nu va putea disputa primele meciuri oficiale din 2018 pe stadiounul din Sfântu Gheorghe. Partidele cu Poli Timişoara (2 februarie) şi Concordia Chiajna (17 februarie) se vor juca pe arena Ilie Oană din Ploieşti.

Totuşi, oficialii nou-promovatei se declară încrezători că partidele din play-out vor putea fi disputate pe teren propriu.

Iată comunicatul integral emis de Sepsi:

"Sepsi OSK aduce la cunostinţa suporterilor că meciurile cu Poli Timişoara (2 februarie) şi cu Concordia Chiajna (17 februarie), nu se vor disputa pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe. Am făcut tot posibilul ca în cel mai scurt timp Sepsi OSK să-şi poată disputa meciurile de acasă la Sfântu Gheorghe, dar nu am reuşit încă să obţinem toate avizele necesare. De asemenea, la stadionul Tineretului din Braşov nu mai există condiţiile tehnice necesare, şi din acest motiv conducerea clubului a ajuns la un acord ca cele două meciuri să le organizăm la stadionul „Ilie Oană" din Ploieşti.

În ultimele luni reprezentanţii clubului au investit mult timp şi energie pentru a finaliza lucrările la stadionul municipal în vederea îndeplinirii criteriilor de omologare şi sperăm că în cel mai scurt timp vom ajunge la punctul final al proiectului, astfel încât meciurile din playout, să îl putem juca la Sfântu Gheorghe"

 

Afla mai multe despre: sepsi oskilie oanasfantu gheorghestadion sepsiploiesti 

viewscnt
Articole similare