Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Ramos şi-a cerut scuze! Ce mesaj a transmis căpitanul Realului după gestul urât din meciul cu Viktoria Plzen

Sergio Ramos şi-a cerut scuze! Ce mesaj a transmis căpitanul Realului după gestul urât din meciul cu Viktoria Plzen
Comentarii

Real Madrid s-a impus cu 5-0 în faţa Viktoriei Plzen, în grupele Uefa Champions League. La începutul primei reprize, Ramos a fost protagonistul unui nou episod controversat.

Real Madrid a câştigat fără probleme meciul din deplasare, cu Viktoria Plzen. Madrilenii s-au impus cu 5-0, după dubla lui Benzema şi reuşitele lui Casemiro, Bale şi Kroos. Singura necunoscută în grupa G o reprezintă ocupanta primului loc. Real Madrid este la egalitate cu AS Roma, ambele cu 9 puncte, la o distanţă de 5 lungimi faţă de TSKA Moscova.

Chiar dacă meciul a fost unul fără istoric, căpitanul Realului, Sergio Ramos, a fost din nou protagonistul unui moment extrem de controversat. În minutul 14 al partidei, acesta l-a lovit cu cotul pe Milan Havel, cel din urmă fiind vizibil afectat. Sergio Ramos a fost ulterior schimbat, Solari încercând să îl protejeze de o eventuală eliminare.

Căpitanul ”Los Blancos” şi-a cerut scuze faţă de jucătorul Viktoriei Plzen prin intermediul unei reţele de socializare.



”O victorie din care poţi construi şi poţi învăţa. Fotbalul te învaţă mereu câte ceva, iar în această seară nu ar fi trebuit să intervin în acel mod. Milan, nu a fost intenţia mea să te accidentez. Recuperare rapidă”, a scris Ramos pe contul său.

 

Afla mai multe despre: ramosgestplzen 

viewscnt
Articole similare