Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SHOW cu Gigi Becali la cununia lui Ianis Hagi! "Haide! Opa, Opa!" A dansat şi a cântat ca în vremurile bune. Imagini în exclusivitate | VIDEO

SHOW cu Gigi Becali la cununia lui Ianis Hagi! "Haide! Opa, Opa!" A dansat şi a cântat ca în vremurile bune. Imagini în exclusivitate | VIDEOgalerie foto

Special

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a simţit excelent la cununia dintre Elena Tănase şi Ianis Hagi. Afaceristul s-a aflat printre invitaţi, la evenimentul care a avut de Crăciun, şi a fost în prim-plan când a cântat şi a dansat pe ring, alături de Pindu.

Gigi Becali a făcut senzaţie la cununia lui Ianis Hagi! A avut microfonul lui, a cântat şi a dansat ca în vremurile bune

Pe 25 decembrie, chiar în ziua de Crăciun, Elena Tănase şi Ianis Hagi au sărbătorit cununia civilă, într-un club din nordul Bucureştiului. Au fost sute de invitaţi la evenimentul special din viaţa tinerilor, despre care au vorbit atât Ianis Hagi, cât şi Elena Tănase. 

Despre clipele importante din viaţa viitorilor miri au vorbit inclusiv părinţii lor, iar Gică Hagi a oferit un indiciu despre ce urmează pentru ei

Din fotbal au fost personalităţi precum Victor Becali, Gică Popescu, rude şi apropiaţi ai familiilor, într-o seară în care aleasa lui Ianis Hagi s-a afişat într-o rochie roşie. 

Gigi Becali a fost invitat la cununie, iar el a fost surprins în startul serii în timp ce s-a întreţinut minute în şir cu alte persoane de la eveniment. 

Însă, pe măsură ce au trecut orele afaceristul s-a simţit din ce în ce mai bine, iar la un moment dat a atras toate privirile asupra sa. 

Gigi Becali a dansat şi a cântat

În imaginile obţinute de Orange Sport, Gigi Becali a fost surprins în mijlocul ringului, alături de Gigi Sima, Pindu, artistul preferat al lui Gică Hagi şi al machedonilor.

La un moment dat, Ianis Hagi a trecut prin cadru, primul din hora din jurul lui Gigi Becali şi a cântăreţului.

Pindu şi Gigi Becali au avut fiecare câte un microfon, iar din când în când finanţatorul FCSB a strigat: "Haide!", semn că s-a simţit excelent la eveniment. 

Artistul chiar l-a încurajat: "Aşa nea Gigi", în timp ce un alt invitat a strigat la microfon: "Gigi Becali e cu noi". 

La un moment dat, Gigi Becali a simţit momentul şi a dictat următoarea piesă, una dintre melodiile machedoneşti celebre: "Opa Opa", a spus finanţatorul FCSB. 

Piesa a fost cântată invitaţilor atât de Pindu, cât şi de Gigi Becali, care a fost într-o formă de zile mari, ca în vremurile bune. 

VIDEO | Gigi Becali cântă şi dansează la cununia lui Ianis Hagi

Galerie foto de la cununia dintre Elena Tănase şi Ianis Hagi

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali danseazagigi becali cantagigi becali cununie ianis hagicununie ianis hagiianis hagi elena tanase 

viewscnt
Articole similare