Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a schimbat Astra obiectivul? Ce şi-au propus acum giurgiuvenii după şase meciuri fără victorie în Liga I

Şi-a schimbat Astra obiectivul? Ce şi-au propus acum giurgiuvenii după şase meciuri fără victorie în Liga I

Fotbal intern

Comentarii

După 16 etape, Astra Giurgiu ocupă poziţia a şasea în Liga I, cu 24 de puncte, iar acum se pregăteşte pentru meciul de vineri cu CSU Craiova.

"Trebuie să uităm paşii greşiţi pe care i-am făcut. Trebuie să conştientizăm că nu suntem într-o perioadă bună în campionat, că trebuie să acumulăm puncte, să ajungem în play-off, pentru că ăsta este principalul obiectiv al acestui club. Nu aş putea spune că jucătorii de la CSU Craiova sunt şifonaţi. Sunt jucători de calitate, precum Băluţă, Bancu, Mitriţă, care au dat goluri din faze care nu anunţau nimic. Eu sper ca jucătorii noştri să dea dovadă de maturitate, inteligenţă şi să-şi dea seama că nu suntem într-o perioadă bună şi că trebuie să ajungem în play-off.

Bineînţeles că Iordănescu e nemulţumit de rezultate, dar eu cred că jucătorii vor face un cadou frumos, neavîndu-l pe bancă mâiine. E adevărat că suntem pe o pantă descendentă, dar să nu uităm că avem foarte mulţi jucători noi, care au venit după o perioadă lungă de inactivitate. E normal din punctul meu de vedere să aibă o perioadă mai slabă. Am încredere în antrenor că poate să-i capaciteze pe toţi la maximum pentru a face performanţă. Sunt convins că putem ieşi din această pasă”, a declarat preşedintele Astrei, Dani Coman.

Afla mai multe despre: astragiurgiueuropa leagueliga 1campionat 

viewscnt
Articole similare