Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Silviu Lung Jr, un fotbalist altfel! "Cum, Doamne, iartă-mă!?" Ce spune portarul despre preţul ultimului model de Iphone :)

Silviu Lung Jr, un fotbalist altfel! "Cum, Doamne, iartă-mă!?" Ce spune portarul despre preţul ultimului model de Iphone :)

Stranieri

Comentarii

Silviu Lung Jr. arată o imagine mult diferită de cea a majorităţii fotbaliştilor.

Într-o lume în care jucătorii câştigă de zeci sau sute de ori mai mult decât angajaţii din alte domenii şi îşi permit să trăiască în lux, portarul lui Kayserispor pare un fotbalist atipic.

Acesta a vorbit într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor şi despre aspecte ce nu au legătură directă cu fotbalul, precizând că nu înţelege tendinţa multor jucători de a arunca sume exorbitante pe îmbrăcăminte sau obiecte electronice, în condiţiile în care mulţi români nu câştigă atâţia bani într-o lună de muncă.

"Cum, Doamne, iartă-mă!?, să dai 6.000 de lei pe un telefon, mă refer la Iphone X?! Încotro ne îndreptăm? Şi pe haine mi se pare prea mult 500 de euro pe o pereche de blugi, sunt oameni care muncesc mult pentru asemenea sume [...]

Aş investi într-un bloc, ar fi un business bun. Dar pentru mine lucrurile materiale nu sunt prioritare. Nu pun preţ pe bijuterii, ceasuri, haine, mă lasă rece. Altele sunt plăcerile în viaţă. Aş da oricând un ceas scump pentru o întrevedere cu colegii mei din generală în care să povestim şi să ne resimţim acei copii zburdalnici şi liberi de la 14-15 ani. Măcar doar pentru câteva ore să fim acei copii liberi şi plini de speranţe", spune Silviu Lung Jr.
 

Afla mai multe despre: silviu lungkayserisporiphone 

viewscnt
Articole similare