Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Silviu Tudor Samuilă a fost ales moderatorul anului 2023! Sport Report a câştigat premiul pentru cea mai bună emisiune

Silviu Tudor Samuilă a fost ales moderatorul anului 2023! Sport Report a câştigat premiul pentru cea mai bună emisiune

Alte sporturi

Comentarii

Silviu Tudor Samuilă, moderatorul Orange Sport, a fost premiat pentru emisiunea Sport Report, aleasă cea mai bună din 2023 la gala APS.

Silviu Tudor Samuilă a fost ales moderatorul anului 2023! Sport Report a câştigat Premiul „Emanuel Valeriu” pentru cea mai bună emisiune

La gala Asociaţiei Presei Sportive (APS), emisiunea Sport Report, un proiect Orange Sport, a fost desemnată cea mai bună din 2023, iar moderatorul Silviu Tudor Samuilă a fost premiat pentru numeroasele ediţii în care el şi invitaţii săi au analizat şi explicat toate momentele importante din sportul românesc şi internaţional.

De asemenea, la categoria comentariu TV, Emil Grădinescu şi Costi Mocanu au câştigat Premiul „Cristian Ţopescu” pentru cei mai buni comentatori sportivi.

„Evident că înseamnă foarte mult premiul în sine, dar nu este un sport individual, nu e doar premiul meu, este pentru toţi producătorii: Vali, Alex, Bogdan, Ionuţ, redactorul nostru, al tuturor reporterilor şi al oamenilor care contribuie. Este o muncă de echipă a unor oameni care la Orange Sport fac o treabă excepţională.

Eu cred că în fiecare zi înveţi câte ceva. Am avut norocul de a avea echipe foarte bune în Superligă, am redobândit acea plăcere a stadioanelor pline, iar asta ne-a bucurat foarte mult. Totodată, naţionala s-a calificat şi prindem şi noi un turnel final după mult timp. Avem multe împliniri şi lecţia este de a continua în această meserie extrem de frumoasă”, a spus Silviu Tudor Samuilă.

Afla mai multe despre: sport reportsilviu tudor samuila 

viewscnt
Articole similare