Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a dezvăluit de ce s-a enervat în timpul partidei din sferturile turneului de la Linz. ”Nu am avut timp să fac nimic pe teren!”

Simona Halep a dezvăluit de ce s-a enervat în timpul partidei din sferturile turneului de la Linz. ”Nu am avut timp să fac nimic pe teren!”

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, miercuri, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-0, pe italianca Jasmine Paolini, locul 51 WTA şi cap de serie numărul 7, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 250 de la Linz.

Simona Halep a a avut o misiune dificilă cu sportiva din Italia pe care o bătuse în singura întâlnire precedentă dintre cele două. Halep a cedat primul set, când a avut mai multe ieşiri nervoase, dar a revenit şi le-a câştigat pe următoarele două. 

La finalul meciului, Simona a dezvăluit că a avut un meci greu cu Jasmine Paolini, dar a fost mulţumită că a putut întoarce soarta întâlnirii.  

”Nu am avut timp să fac nimic pe teren!”

”Sunt foarte uşurată că am putut să câştig acest meci. A fost unul foarte, foarte greu. Ea a jucat în forţă şi cu o viteză uimitoare. La început, nu am avut timp să fac nimic pe teren, dar pe parcurs am încercat să schimb ritmul şi la final am dominat meciul.

Îmi pare rău pentru asta (n.r.- ieşirea nervoasă), nu e frumos, dar câteodată am nevoie de astfel de lucruri. Am luptat până la final. Vă mulţumesc că aţi venit (n.r.- spectatorilor), e o plăcere să joc aici. În primul set, mi-a fost un pic frig, de aceea nu m-am simţit în largul meu şi am luat o bluză cu mânecă lungă”, a spus Simona Halep, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: tenis-halep-linz 

viewscnt
Articole similare