Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a explicat ce se întâmplă cu Andrei Pavel! ”A fost doar o perioadă de probă”

Simona Halep a explicat ce se întâmplă cu Andrei Pavel! ”A fost doar o perioadă de probă”

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a discutat în premieră despre rolul lui Andrei Pavel în echipa sa, dar şi despre colaborarea cu Darren Cahil. Noul lider mondial WTA a explicat ce se va întâmpla după Turneul Campioanelor

Invitată la Europa FM, Simona Halep a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu cei doi antrenori, Andrei Pavel şi Darren Cahil, dar şi despre modul în care va colabora în viitor cu oamenii care o pregătesc.

”Înainte de US Open am vorbit cu Andrei Pavel să facă parte din echipa mea. Am hotărât acest lucru împreună cu Darren. De fapt, Darren a venit mai mult cu ideea, ca să schimb puţin şi vocea şi stilul de antrenament.

Ei îmi spun acelaşi lucru, dar diferit, fiecare pe limba lui. Andrei are rol de antrenor, însă Darren este antrenor principal. Cu Andrei a fost o perioadă de probă, iar după Turneul Campioanelor vom avea o discuţie, să vedem dacă îşi doreşte să continuăm împreună. Eu mi-aş dori! Darren va rămâne la fel ca şi până acum, nu s-a schimbat nimic", a spus Halep, după cum scrie şi ProSport.

Afla mai multe despre: halepandrei paveldarren cahiltenisantrenori 

viewscnt
Articole similare