Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, despre cum s-a simţit în timpul finalei cu Wozniacki: ”Am avut ameţeli şi dureri de cap. Mi-a fost greu”

Simona Halep, despre cum s-a simţit în timpul finalei cu Wozniacki: ”Am avut ameţeli şi dureri de cap. Mi-a fost greu”

Tenis

Comentarii

Simona Halep a confirmat într-un interviu pentru TVR că starea ei fizică din timpul finalei cu Wozniacki a fost afectată de temperaturile foarte ridicate. Ulterior, fostul lider mondial a fost internată la Royal Hospital, unde a fost trecută imediat pe perfurzii cu magneziu.

Simona Halep a luptat pentru trofeul de la Australian Open în condiţii grele. Venită deja după un turneu epuizant, cu meciuri maraton contra lui Lauren Davis şi lui Angelique Kerber, tenismena de 26 de ani a fost nevoită să se suprasolicite şi în finala cu Wozniacki. Temperaturile ridicate şi efortul intens i-au afectat serios condiţia fizică. Simona a dat semne că se simte rău încă din timpul meciului, iar după finală a ajuns la spital.

Într-un interviu pentru TVR acordat după meci, Simona a mărturisit că a început să se simtă foarte rău încă din startul setului doi, după un game foarte lung: ”Am avut ameţeli şi mi-a fost un pic rău, crampe. Probabil am transpirat foarte mult de la umiditate. După atâta efort timp de două săptămâni… n-a fost uşor să gestionez. Mi-a fost greu. Probabil şi acel game lung de 11 minute, de la începutul setului doi a influenţat starea mea. Punctul lung a contat”, a declarat Halep în interviul de după meci difuzat de Televiziunea Română, citată de ProSport.

Înainte de setul trei, organizatorii au decis să ia o pauză de 10 minute, din cauza căldurii. Simona Halep spune că acel moment a scos-o uşor din ritm, dar avea neapărată nevoie de el. “S-ar putea să mă fi tăiat un pic momentul acela. Dar aveam nevoie de el, aveam nevoie să-mi reglez respiraţia, pentru că am avut dureri de cap în timpul meciului. Este o regulă bună. Da, am avut ameţeli şi dureri de cap”, a mai spus Halep pentru TVR.



Finala dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki s-a disputat sâmbătă, când daneza s-a impus cu 7-6, 3-6, 6-4. Duminică a fost programată finala la băieţi şi organizatorii au decis să tragă acoperişul, pentru ca temperatura din interiorul arenei să scadă - un lucru care nu s-a întâmplat la finala fetelor. Este motivul pentru care organizatorii au fost aspru criticaţi în presa internaţională.

Afla mai multe despre: australian opensimona halepcaroline wozniacki 

viewscnt
Articole similare