Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep e pregătită pentru cele două finale de la Shenzhen, dar recunoaşte: "Irina a câştigat meciul"

Simona Halep e pregătită pentru cele două finale de la Shenzhen, dar recunoaşte: "Irina a câştigat meciul"

Tenis

Comentarii

Simona Halep are de disputat ambele finale ale turneului de la Shenzhen, însă consideră că este pregătită şi că poate face faţă în cele două meciuri.

"Cred că am jucat foarte bine la simplu, a fost un meci dificil. Amândouă am făcut un meci foarte bun. Sunt bucuroasă că am câştigat. Nu a fost uşor. La fel şi în proba de dublu. Irina a jucat foarte bine şi cred că ea a câştigat meciul. A fost mai puternică şi sunt bucuroasă că vom juca finala mâine.

Sunt ok, nu am probleme înaintea celor două meciuri. Sunt puţin obosită, este normal, dar sunt bine, sunt pregătită să joc şi vom vedea ce va fi. Nu este uşor, dar sunt aici ca să joc. Aş fi încântată să câştig ambele finale", a spus Halep.

La simplu, Simona Halep, locul I WTA, o va întâlni, sâmbătă, de la ora 08.00, pe deţinătoarea trofeului, sportiva cehă Katerina Siniakova, locul 47 WTA şi cap de serie numărul 6, în finala turneului de la Shenzhen. După această finală va urma cea de dublu.

Simona Halep nu este pentru prima dată atât în finala de simplu, cât şi în cea de dublu la un turneu. În 2016, Halep a înregistrat aceeaşi performanţă la turneul de categorie Premier 5 de la Montreal. Atunci, ea a câştigat la simplu, dar a pierdut finala la dublu, pe care a jucat-o în echipă cu Monica Niculescu.

Afla mai multe despre: irina begusimona halepshenzhen 

viewscnt
Articole similare