Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep este extrem de ocupată înainte de Turneul Campioanelor. Azi a avut două întâlniri cu fanii

Simona Halep este extrem de ocupată înainte de Turneul Campioanelor. Azi a avut două întâlniri cu fanii

Tenis

Comentarii

Simona Halep nu are parte de prea mult timp liber în vacanţa pe care şi-a luat-o în ţară. Dis de dimineaţă a fost la patinoarul Telekom Arena pentru o întâlnire cu fanii. Va avea o echipă de hochei feminin care îi va purta numele.

”Nu m-am gândit să fac două sporturi de performanţă, dar tot timpul când am timp, vin şi mă relaxez aici, pe gheaţă”, a spus Simona Halep.

Simona a participat şi la deschiderea şcolii sociale de tenis care îi poartă numele. Copiii au avut parte de o surpriză pe care nu o vor uita niciodată. Au luat primele lecţii în tenis chiar de la numărul unu mondial. 

”Îmi face mare plăcere să pot să fiu alături de ei atunci când dau pentru prima oară în minge. Este un sentiment plăcut şi de fiecare dată când pot şi sunt acasă, vin cu mare drag”, a mai spus actualul nr. 1 WTA.

La inaugurarea şcolii sociale ”Simona Halep” a participat şi Bogdan Stelea: ”N-am jucat (n.r. - un meci de tenis cu Simona) şi nu ştiu cât o să o mai pot să o fac pentru că mă dor destul de tare genunchii şi nu mă mai pot mişca foarte bine”, a declarat fostul portar al naţionalei României. 

Afla mai multe despre: tenis femininsimona halepwta,  

viewscnt
Articole similare