Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep este pregătită pentru încă un scenariu! "Probabil că va fi sfârşitul carierei mele"

Simona Halep este pregătită pentru încă un scenariu! "Probabil că va fi sfârşitul carierei mele"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (32 de ani) susţine că o decizie nefavorabilă în privinţa cazului său ar însemna "sfârşitul carierei".

Simona Halep a vorbit în ce condiţii îşi poate încheia cariera

Simona Halep a depus apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv împotriva deciziei de suspendare a sa pe o perioadă de patru ani pentru dopaj la 24 octombrie, iar conform listei de audieri de pe site-ul TAS cazul ei va fi analizat în perioada 7-9 februarie.

Totuşi, sportiva din Constanţa este pregătită şi pentru o decizie nefavorabilă, iar retragerea este luată în calul. 

"Dacă vor fi patru ani, nu ştiu cum mă voi descurca. Probabil că va fi sfârşitul carierei mele. Da. Şi pentru ceva ce nu am făcut şi nu este din vina mea, este şi mai catastrofal", a spus Simona Halep pentru Euronews.

Anunţul oficial în privinţa cazului Simonei Halep

07-09.02.24 - CAS 2023/A/10025 Simona Halep v. International Tennis Integrity Agency (ITIA), este anunţul de pe site-ul Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunţat la 12 septembrie că un tribunal independent a suspendat-o pe jucătoarea română de tenis Simona Halep pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP). Simona Halep a anunţat, într-un mesaj pe Instagram, că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), după ce a fost suspendată patru ani pentru dopaj.

Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, suspendare pe care tribunalul a decontat-o din perioada de ineligibilitate. Ca atare, suspendarea fostului număr unu mondial este valabilă de la 7 octombrie 2022 până la 6 octombrie 2026. 

"Curtea de Arbitraj Sportiv a decis ca audierile în cazul meu să fie între 7-9 februarie 2024. Mă bucur că am posibilitatea de a-mi prezenta şi demonstra nevinovăţia în faţa unui tribunal independent. Mulţumesc!", a spus Simona Halep, pe Instagram, despre apelul său

Afla mai multe despre: simona halepsimona halep dopajsimona halep halepsimona halep final de cariera 

viewscnt
Articole similare