Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, încrezătoare înaintea debutului la Australian Open: ”Abia aştept să încep turneul”

Simona Halep, încrezătoare înaintea debutului la Australian Open: ”Abia aştept să încep turneul”

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul I WTA, a declarat că este relaxată şi pregătită de primul grand slam al anului, Australian Open, competiţie care începe luni, la Melbourne.

"Bineînţeles, vreau să stau în vârf cât mai lung posibil, dar nu fac totul pentru acest motiv. Am încă un ţel, să câştig un grand slam. Dar acum mă concentrez asupra jocului meu. Vreau să devin mai bună şi să îmi îmbunătăţesc părţile mai puţin bune. Este frumos să fii în această poziţie, pentru experienţa mea, pentru tot. Este foarte, foarte frumos. Nu simt presiune, mă simt ok, pregătită, gata de start. Fiecare meci este greu la un grand slam. Nimic nu se schimbă că sunt numărul 1 sau numărul 2 sau numărul 3. Abia aştept să încep turneul şi să dau totul. Am început anul mai bine, sunt mai relaxată, mă bucur mai mult de timpul petrecut pe teren. Uneori încerc să schimb ceva în jocul meu, să-l ajustez, să-l îmbunătăţesc. Deci concentrarea mea este pe alte lucruri acum, nu pe clasament sau să câştig meciul", a declarat Halep, într-o conferinţă de presă, potrivit beinsports.com.

Simona Halep, locul I WTA, o va întâlni, marţi, după ora 05.30, pe australianca de 17 ani Destanee Aiava, locul 193 WTA, beneficiară a unui wild card, în primul tur al Australian Open.

Anul trecut, Halep a fost eliminată de americanca Shelby Rogers, cu 6-3, 6-1, în primul tur. Cea mai bună performanţă a Simonei Halep la Melbourne este calificarea în sferturi, în 2014 (înfrângere în faţa sportivei slovace Dominika Cibulkova) şi 2015 (eliminată de rusoaica Ekaterina Makarova).

Aici ai toate detaliile despre evoluţia românilor la Australian Open:

Afla mai multe despre: tenis femininwtasimona halep,  

viewscnt
Articole similare