Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, prima reacţie despre antrenorul cu care ar putea lucra de acum înainte: "Nu am nicio legătură cu despărţirea lui de Goffin!"

Simona Halep, prima reacţie despre antrenorul cu care ar putea lucra de acum înainte: "Nu am nicio legătură cu despărţirea lui de Goffin!"

Tenis

Comentarii

Eliminată de la Australian Open, Simona Halep a vorbit în cadrul conferinţei de presă de la finalul partidei cu Serena Williams şi despre posibila colaborare cu antrenorul Thierry Van Cleemput.

Halep a ţinut să precizeze că nu e nimic oficial, dar a recunoscut discuţiile cu acesta. Simona spune că îl place pe Van Cleemput şi ca antrenor şi ca om şi că despărţirea acestuia de David Goffin, care s-a oficializat chiar în această duminică, nu are nicio legătură cu negocierile dintre ei.

"Vorbim, dar nu este (n.r. încă) oficial antrenorul meu. Vom vedea! Vorbim. Nu am nimic de-a face cu ruptura dintre ei (n.r. dintre Thierry Van Cleemput si Goffin). Îmi place de el ca antrenor şi ca persoană. Nu este antrenorul meu oficial. Nu am decis încă nimic. Vorbim doar!", a declarat Halep.

În presa din Belgia se vorbeşte despre o perioadă de probă pentru Van Cleemput, care o va ajuta pe Halep la turneele de la Doha şi Dubai, după care va fi luată o decizie finală.

Van Cleemput are o experienţă de 25 de ani în antrenorat, iar în ultimii cinci ani l-a pregătit pe David Goffin (22 ATP).  Înainte, Cleemput i-a mai antrenat pe Olivier Rochus (1993-1997) şi Steve Darcis (2011-2012), în timp ce în perioada 2002-2005 a fost in staff-ul echipei de Cupa Davis a Belgiei.

Afla mai multe despre: halepgoffinaustralian openvan cleemput 

viewscnt
Articole similare