Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, sfătuită să uite de tenis: „Să se mărite, să facă 2-3 copii, viaţa e scurtă!”

Simona Halep, sfătuită să uite de tenis: „Să se mărite, să facă 2-3 copii, viaţa e scurtă!”

Simona Halep

Comentarii

Cariera Simonei Halep este în pericol după ce sportiva a fost suspendată 4 ani din cauza dopingului.

Simona Halep, sfătuită să uite de tenis: „Să se mărite, să facă 2-3 copii, viaţa e scurtă!”

Dumitru Dragomir, fostul şef de la LPF, crede că jucătoarea de tenis ar trebui să uite rapid de suspendare şi să se focuseze pe viaţa personală, dat fiind faptul că viaţa e scurtă.

„Domne, eu îi recomand acum să se mărite, să facă şi copii acuma! În pauza asta.

Domne, s-ar putea să îi reducă la doi ani şi în perioada asta naşte, îşi creşte copiii sau copilul. Are cu ce. Are bani destui. Nu mai are grija zilei de mâine.

Bine că n-au condamnat-o la moarte! Asta mai trebuia! Condamnată la moarte pentru chestia asta! Uite cum gândesc eu… Să se roage la Dumnezeu să nu fie bolnavă, nu că îi ia din merite! Să se roage la Dumnezeu să fie sănătoasă!

Avatarurile vieţii… Te încearcă în toate felurile, să ştii! Şi vinovat şi nevinovat. Dacă cedezi, atunci într-adevăr îţi meriţi soarta! Dar dacă lupţi cu soarta, nu există să nu reuşeşti! Poate reuşeşti în altceva. 

A reuşit în sport, să-şi facă doi-trei copii, să se apuce să antreneze, să se bucure de viaţă, pentru că atunci când ajungi la vârsta mea îţi dai seama că viaţa a fost foarte scurtă. Reţine ce îţi spun.

Iar când eşti tânăr, ţi se pare că viaţa e foarte lungă. Nu mai ajungi la maturitate şi nu mai ajungi să ai bunul trai. Înţelegi? Să realizezi performanţa bunului trai. Liniştea, mă, fratele meu!”, a fost pilda lui Dragomir.

Afla mai multe despre: tenissimona halepdumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare